ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

o-Life
Olive Oil

o-life

ελαιολαδο ροδου

Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο

H Ο-Life παρασκευάζει και συσκευάζει ελαιόλαδο άριστης ποιότητας. Η εταιρεία ιδρύθηκε στο σμαραγδένιο νησί της Ρόδου, στο νοτιοανατολικό άκρο του Αιγαίου από τον Σταύρο Σαμσαλάκη, στο χωριό Μαριτσά. Ακολουθώντας τη παράδοση, συλλέγουμε τις ελιές από δικούς μας ιδιόκτητους ελαιώνες της ευγενούς Κωρονέικης Ποικιλίας, παρουσιάζοντας σας ένα προϊόν ανωτέρας ποιότητας – το καλύτερο Ελαιόλαδο της Ρόδου.

Ένα ταξίδι στον χώρο της υψηλής γαστρονομίας, τώρα το ελαιόλαδο O-life διαθέσιμο και σε πολυτελή χάρτινη ή ξύλινη συσκευασία των 250ml και 500ml αντίστοιχα – το καλύτερο δώρο για κάθε περίσταση.
o-life-product-oil-in-box
o-life olive il products from rhodes
Η σειρά προϊόντων της O-Life. Ελαιόλαδο ανώτερης ποιότητας από τη Ρόδο.
International

ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑ

Βραβευμένο Διεθνώς.

H O-Life κέρδισε το London International Olive Oil (LIOOC) Silver Award, συναγωνιζόμενη ενάντια στους μεγαλύτερους ελαιοπαραγωγούς της μεσογείου, αποδεικνύοντας την ανωτερότητα των προϊόντων της.  

Οι διακρίσεις δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς το 2020 το ελαιόλαδο της O-Life κατακτάει το ασημένιο μετάλλιο στον παγκόσμιο διαγωνισμό Γευσιγνωσίας ελαιολάδου στο Βερολίνο της Γερμανίας. Συνεχίζοντας τις επιτυχίες, την ίδια χρονιά το O-Life κερδίζει δύο ακόμα διακρίσεις στον παγκόσμιο διαγωνισμό ελαιολάδου του Λονδίνου, φέροντας πίσω στη Ρόδο το Ασημένιο μετάλλιο για την ποιότητα του προϊόντος  και τη χάλκινη διάκριση για την πολυτελή συσκευασία του.

Χαρακτηριστικά Προϊόντα

Ελαιόλαδο

extra virging olive oil from rhodes greece
Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο σε Πολυτελή Ξύλινη Συσκευασία
Αρτήματα Ελαιολάδου σε συσκευασία των 100ml